in

Waren deze fantastische autosleutels maar echt!

Fabrikanten spenderen miljoenen aan het ontwikkelen en verfijnen van exclusieve auto’s, maar er gaat weinig aandacht uit naar de sleutel waarmee de auto’s tot leven komen. Iskander Utebayev is een concept designer die dit wil gaan veranderen.

Op zijn Instagram-pagina ‘Bat not Bad’ staan diverse voorbeelden van futuristische autosleutels voor auto’s als de Bugatti Chiron en de Lamborghini Centenario. Elke sleutel heeft een vingerafdrukscanner en is speciaal ontworpen om te passen bij de esthetiek van de auto. Hoewel het ontzettend gaaf is om naar te kijken, zijn de autosleutels helaas niet echt.

Wat het doel van Iskander Utebayev is weten we niet, zijn website is momenteel nog under construction en op de Instagram-pagina staat weinig informatie. Vooralsnog kunnen we dus alleen maar dromen van dit soort sleutels en een aantal zie je in de video hieronder.

Video: Fantastische autosleutels

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chris Harris Ariel Atom

Chris Harris doet rondje Top Gear Circuit met Ariel Nomad

Doos-over-flitspaal

4 Politieagenten halen doos van flitspaal