in

RJ Anderson Hoont met een 200 pk sterke Polaris Buggy

RJ Anderson is terug met een nieuwe video waarin hij zijn speciaal gebouwde Polaris RZR XP Turbo de sporen geeft. De vorige editie was al om van te smullen maar deze “XP1K3” is zo mogelijk nog beter!

Meer dan een jaar ging er zitten in de ontwikkeling en uitvoering van de “XP1K3” campagne. Het kostte een team van 15 man meer dan een maand om deze speeltuin te bouwen, vervolgens moesten 40 man de obstakels nog positioneren op zes verschillende locaties in Youngstown, Ohio. Een klus waar men ruim twee weken mee bezig was.

De verlaten stad waar RJ Anderson uiteindelijk met zijn 200 pk sterke Polaris doorheen scheurt ziet er dan ook fantastisch uit en het is ongelooflijk wat deze kleine off-roader allemaal kan. Wat een geweldig apparaat is dit om mee te hoonen! Kost je wel 25.000 dollar maar dan heb je ook wat, bekijk snel de video in 4K!

Video: RJ Anderson XP1K3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Vettels pest de mercedes boys

Vettel pest Mercedes-coureurs Rosberg en Hamilton

Ontwikkeling Nissan GT-R LM Nismo

Deze interessante docu volgt de Nissan GT-R LM NISMO op weg naar Le Mans