in

WRC 2014 – Rally Spain Highlights

Rally De Espana is de een na laatste ronde van het World Rally Championship. Klassementsleider Sebastien Ogier hoeft slechts 1 punt meer te scoren dan teamgenoot Jari-Matti Latvala en hij heeft zijn tweede WRC-titel op zak.  Bij de constructeurs is de strijd al beslist, in Frankrijk werd Volkswagen voor de tweede keer op rij kampioen met de dominante Polo R WRC.

De rally in Spanje is de enige rally op de kalender met verschillende ondergronden. Op de eerste dag stonden er zes gravelstages op het programma terwijl de stages op zaterdag en zondag geheel op asfalt worden verreden. De asfalt stages zijn snel en vloeiend, het meeste publiek zal staan kijken bij El Molar hairpin in de Escaladei stage op zaterdag. Voor het eerst dit seizoen is Ken Block ook weer van de partij, hij rijdt met een privé ingezette Ford Fiesta WRC. De Amerikaan is een van de publiekstrekkers en zal gaan voor een top-10 klassering.

Video: WRC 2014 – Rally de Espana Highlights

Stage 1: RallyRACC-Rally de Espana

Stages 2-4: RallyRACC-Rally de Espana

Stages 5-7: RallyRACC Rally de Espana

Stages 8-10: RallyRACC Rally de Espana

Stages 11-13: RallyRACC Rally de Espana

Final Stages

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 458 Speciale vs McLaren 650S vs Porsche 911 GT3

Ferrari 458 Speciale vs McLaren 650S vs Porsche 911 GT3

WTCC 2014 - Suzuka Highlights en Titel voor Lopez

WTCC 2014 – Suzuka Highlights en Titel voor Lopez