in

WRC – Rally Guanajuato México 2015 Highlights

Nadat Sebastien Ogier de openingsrally in Monte-Carlo won zegevierde hij ook in Zweden. Kunnen Ogier en Volkswagen voor een hattrick gaan?

De derde ronde van het World Rally Championship vond plaats in Guanajuato México. De 21 stages hadden een gezamenlijke lengte van 395 kilometer terwijl het totaal met verbindingsroutes uitkomt om 998 kilometer. De meeste stages werden verreden rondom León met de bekende Sierra de Lobos en Sierra de Guanajuato bergen ten noorden en oosten van de stad. Het is de eerste van zes opeenvolgende gravel rally’s en met temperaturen rond de 30 graden heeft het materieel het behoorlijk zwaar. Daarnaast klimt men naar het hoogste punt van het seizoen, 2.737 meter.

Het seizoen is natuurlijk nog lang maar mocht Ogier ook de derde rally van het seizoen winnen dat zet hij een stevige stap richting een derde wereldtitel. Hoe Rally Guanajuato México 2015 verliep kun je in de highlight video’s hieronder bekijken.

Video: Rally Guanajuato México 2015 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze auto's bewijzen dat diesels wel cool kunnen zijn

Deze auto’s bewijzen dat diesels wel cool kunnen zijn

Top Gear Season 22 Episode 7

Top Gear Season 22 Episode 7