in

WRC 2015 – Rallye Monte-Carlo Highlights

Yes, het autosport seizoen is begonnen en waar kun je nou beter mee beginnen dan met de Rallye Monte-Carlo! We hebben de afgelopen week verschillende video’s gezien van WRC-coureurs die zich aan het voorbereiden waren op deze lastige rally, maar desondanks zat de openingsdag vol spektakel!

De startvolgorde werd bepaald aan de hand van de eindstand van het kampioenschap in 2014, dit betekende dat kampioen Ogier als eerste de lastige stages moest gaan verkennen. De wegen waren in de openingsstages spekglad, sneeuw, ijs, ijzel, het was niet te voorspellen wat er in de volgende bocht zou liggen. Na de eerste stage had Sebastién Loeb, die eenmalig meedoet en de rally al zeven keer eerder won, een voorsprong van 30 seconden op oud teamgenoot Ogier. Loeb mocht echter als 14e starten en had dus wellicht wat minder last van het ijs en sneeuw als Ogier.

Aan het einde van de eerste dag had Sebastien Ogier het gat echter alweer teruggebracht tot slechts 3.0 seconden en maakte iedereen zich op voor een prachtige strijd tussen beide Seb’s. Hoe dat verliep kun je in onderstaande video’s zien, naarmate Rallye Monte-Carlo vordert plaatsen we hier nieuw highlight video’s dus blijf deze post volgen!

Video: WRC – Rallye Monte-Carlo 2015 Highlights

Rallye Monte Carlo 2015: Shakedown

Rallye Monte Carlo 2015 – Stages 1-5

Rallye Monte-Carlo 2015: Stages 6-8

Rallye Monte-Carlo 2015: Stages 9-10

Rallye Monte-Carlo 2015: Stages 11-12

Rallye Monte-Carlo 2015: Stage 13

Rallye Monte-Carlo 2015: Stages 14-15

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zie hoe twee vrouwen spelen met de Model S P85D

Zie hoe twee vrouwen spelen met de Model S P85D

Zo ziet een 918 Spyder met Goud Chroom wrap eruit

Zo ziet een 918 Spyder met Goud Chroom wrap eruit