in

WRC 2014 – Rally Monte Carlo Highlights

Het 2014 WRC seizoen is van start gegaan met de traditionele seizoensopener, de Rally Monte Carlo. Volkswagen coureur Sebastien Ogier gaat proberen zijn titel te prolongeren en zal gelijk de toon willen zetten.

Het veld is nogal door elkaar geschud ten opzichte van vorig jaar, zo zien we Robert Kubica achter het stuur van een M-Sport Ford Fiesta, terwijl Thierry Neuville van Ford naar Hyundai verhuisde. De Noord-Ier Kris Meeke krijgt eindelijk de kans om zich een volledig seizoen te bewijzen, hij kreeg het zitje van Dani Sordo bij het Citroën World Rally Team. De Spanjaard vertrok eveneens naar Hyundai om de nieuwe I20 WRC te besturen.

De omstandigheden tijdens de Rally Monte Carlo zijn tijdens de eerste dag verraderlijk. Het parcours wisselt droge asfalt stukken af met sneeuw en ijs, een juiste bandenkeuze is dus cruciaal om niet te veel tijd te verliezen. Fatsoenlijk highlights zijn er nog altijd niet te vinden, we moeten het voor nu dus doen met deze drie video’s. Gedurende de rally zullen we deze post voorzien van nieuwe highlights video’s, houdt deze post dus in de gaten.

Voor degene die Motors TV hebben, iedere avond is er een samenvatting van maar liefst 20 hele minuten.

Highlights Shakedown Stage

Highlights Stages 1-3

Highlights Stages 4-6

Highlights Stages 7-8

Highlights Stages 9-11

strong>Highlights Stages 12-13

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari komt ook met Telemetriesysteem

Ferrari komt ook met Telemetriesysteem

BMW 328i Circuitauto op de rollenbank

BMW 328i Circuitauto op de rollenbank