in

YouTuber maait bijna motorrijder omver met zijn Lambo

De 18-jarige Alex Choi heeft op YouTube 243.000 volgers. Volgens zijn kanaalomschrijving bezit hij een RS7, M2 en een supercharged Lamborghini Huracán. Die auto’s heeft hij niet gekocht met YouTube-geld of een succesvolle business zoals vloggers vaak claimen, Alex heeft gewoon hele aardig ouders. Niets mis mee.

Met zijn Lambo ging hij onlangs een stukje rijden op Mulholland Drive, een geweldige canyon road die Tanner Foust ooit driftend aflegde. Zijn door VF Engineering getunede Huracán heeft 806 pk en dat is meer dan voldoende om lekker sportief over deze prachtige weg te rijden. Bij een rustplaats besloot Alex om te keren, maar spiegelde niet goed waardoor hij een Yamaha R1 over het hoofd zag.

Choi trapte het gaspedaal van de V10-motor diep in, gooide zijn Lamborghini 180 graden om en zag tot zijn grote schrik dat hij bijna een motorrijder omver maaide met deze actie. Alex werd door de vriendin van de motorrijder finaal uitgefoeterd, terecht overigens, maar was mans genoeg om zijn fout toe te geven en de motorrijder zijn excuses aan te bieden. Dat is dan wel weer netjes, ik denk dat er genoeg bestuurders snel weggereden zouden zijn.

Video: YouTuber maait bijna motorrijder omver

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Eric Comas Lancia Stratos Group 4

Eric Comas’ Lancia Stratos Group 4

Audi S4eP

De Audi S4eP heeft 1.200 elektrische pk’s!