in

Zeldzame Lamborghini Veneno krijgt een uitgebreide poetsbeurt

Voor de meeste bezitters zijn een emmer, wat zeep, een paar doeken en een tuinslang het favoriete arsenaal als het gaat om het wassen van auto’s. Het is voldoende om het vuil te verwijderen, maar het is verre van een professionele detaillering. We hebben jullie al vaker laten zien hoe professionals het aanpakken als het gaat om het wassen van supercars, en in deze video laat Topaz Detailing het extreme proces zien op de Lamborghini Veneno.

Dit is een poetsbeurt die je niet elk weekend doet. Dit is een poetsbeurt speciaal voor exclusieve auto’s en eigenaren die hun machines in uitstekende staat willen houden. Zie het als een all-inclusive dagje spa voor de auto.

Lamborghini bouwde slechts 5 exemplaren van de Veneno, één prototype, één voor het merk zelf en drie exemplaren voor klanten. De motor is een ontwikkeling van de 6,5-liter V12 van de Aventador en genereert een vermogen van 750 pk bij 8.400 tpm en een koppel van 690 Nm bij 5.500 tpm. De toename van het vermogen werd bereikt door de luchtinlaten te vergroten en het uitlaatsysteem te wijzigen.

Video: Lamborghini Veneno poetsbeurt

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M3 CSL Handbak

Deze BMW M3 CSL heeft een handbak conversie

Moeder-sloopt-deur-van-Tesla-Model-X

Moeder sloopt deur van Tesla Model X