in

Zie de vetste hypercars in actie op Goodwood FOS 2023

Het Goodwood Festival of Speed is ieder jaar een hoogtepunt qua auto-evenementen. Dit jaar kwamen er een hoop nieuwe hypercars in actie op de beroemde oprijlaan van het Goodwood Estate en die werden vastgelegd in onderstaande video.

Een van de hoogtepunten was de McLaren Solus GT. Deze track only hypercar wordt aangedreven door een hoogtoerige 5,2-liter atmosferische V10-motor en is compleet anders dan ieder ander model van de Britse fabrikant. Dan is er ook nog de Bugatti Bolide, die we laatst in actie zagen in Le Mans en dit weekend zijn Quad Turbo W16-motor liet brullen op het Festival of Speed.

Goodwood was ook het publieke debuut voor de Lamborghini Reveulto en de one-off Ferrari KC23.  Andere auto’s die in deze video te zien zijn, zijn onder meer de Koenigsegg Jesko, Pagani Huayra R, Gordon Murray T.50, Rolls Royce Spectre en demonstraties van Mad Mike’s RX-7 en Travis Pastrana’s Subaru GL Wagon.

Dit en nog veel meer auto’s zie je in onderstaande compilatie van Goodwood FOS 2023.

Video: Zie de vetste hypercars in actie op Goodwood FOS 2023

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Alle generaties BMW M5 in één ultieme dragrace

Alle generaties BMW M5 in één ultieme dragrace

VW Golf TFSI-R verbreekt parcoursrecord Gorjanci Hillclimb

VW Golf TFSI-R verbreekt parcoursrecord Gorjanci Hillclimb