in

Zo bescherm je de lak van een McLaren P1

Of je nou een McLaren P1 hebt of een Mazda MX-5, iedere autoliefhebber vindt het vervelend als de lak van zijn auto beschadigt. Voorkomen is in dit geval goedkoper dan genezen en wrappen is hiervoor de beste oplossing.

Wrappen heeft een aantal voordelen: je kunt je auto werkelijk iedere kleur geven, het is goedkoper dan heel je auto laten schuren en spuiten, het is makkelijk te bevestigen en te verwijderen én het beschermt de originele lak. Normaal gesproken zien we dat eigenaren kiezen voor een ander kleurtje, goudchroomroze, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Er is echter ook nog een andere optie.

Protective Film Solutions levert namelijk transparante wraps, deze op maat gesneden folies zijn slechts 0,8 mm dik en zijn speciaal bedoelt om de lak van een auto te beschermen. Als ze er eenmaal op zitten is het nauwelijks te zien en het zorgt ervoor dat de auto er als nieuw uit blijft zien. Jay Leno liet Protective Film Solutions zijn McLaren P1 onder handen nemen en maakte daar onderstaande video over.

Video: Zo bescherm je de lak van een McLaren P1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Vrouw rijdt door rood met naast zich een motoragent

Vrouw rijdt door rood met naast zich een motoragent

Viziercamera Mads Ostberg Citroen DS3 WRC

Helmcamera Mads Ostberg Citroen DS3 WRC