in

Zo klinkt een ‘ Money Shift’ met een BMW M2 Competition

Hoe we een video met meer dan 1 miljoen views hebben kunnen missen sinds okt 2019 weten we niet, maar deze clip zagen we vandaag pas op R/Cars.

De bestuurder in deze video zit achter het stuur van een BMW M2 Competition met een handgeschakelde zesbak. Op de Autobahn trok hij eens flink door en wilde van de vierde versnelling naar de vijfde versnelling schakelen. Helaas viel de pook niet in het vijfde verzet maar in de derde, met als gevolg dat de toeren als een raket omhoog schoten.

Je hoort de passagier na deze cruciale fout vragen “of alles goed is“, waarop de bestuurder antwoord “hopelijk“. Vrij snel daarna realiseert de bestuurder zich dat zijn ‘Money Shift’ wel degelijk de nodige schade heeft veroorzaakt.

Op het forum van H2Motors laat de bestuurder weten dat de schade dusdanig groot was dat de motor, die pas 16.000 km had gelopen, vervangen moest worden. Kosten met alles erop en eraan: € 10.275,21 exclusief btw.

Video: Zo klinkt een ‘ Money Shift’ met een BMW M2 Competition

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Valtteri Bottas 3.0 is er klaar voor!

Valtteri Bottas 3.0 is er klaar voor!

Red Bull RB16 en Max Verstappen voor het eerst in actie

Red Bull RB16 en Max Verstappen voor het eerst in actie