in

Zo ziet de WTCC Chevy van Coronel eruit

Het bestickeren van een raceauto is een hels karwei, helemaal als je zo snel mogelijk met de auto wilt rijden. De 2014 WTCC Chevy van Tom Coronel werd beplakt door De Wild MPS en de klus nam maar liefst 14 uur in beslag! Gelukkig is er ook een time-laps video zodat we de Chevrolet Cruze in slechts 1 minuut tot leven zien komen.

Afgelopen zondag en maandag kon Coronel dan eindelijk zijn nieuwe WTCC auto aan de tand voelen. “Zowel zondag als vandaag werkte ik telkens vier runs van twee tijdronden af” licht Coronel de Adria-test toe. “Met telkens een in- en out lap erbij kwam ik uit op een totaal van zestien rondjes. Ruim voldoende om reeds een eerste indruk te hebben van mijn nieuw speeltje. Je voelt meteen dat deze wagen gebouwd is door mensen die het drie keer tot wereldkampioen schopten.”

Naar verwachting zijn de nieuwe WTCC auto’s zo’n zes seconden per ronde sneller, dankzij 70 pk extra, minder kilo’s en meer downforce. Woensdagmiddag gaan de auto’s de boot op richting Marrakech waar volgend weekend de eerste races plaats vinden.
Via: Autosport.be

Video – WTCC Chevy van Coronel

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Fiat 500 met Lamborghini V12 is onhandelbaar

Fiat 500 met Lamborghini V12 is onhandelbaar

MX-5 Cup pakt 15 auto's in eerste ronde

MX-5 Cup pakt 15 auto’s in eerste ronde