in

Zo ziet het interieur van de Tesla Cybertruck eruit

Sinds het in november werd onthuld, is de Tesla Cybertruck een internetsensatie geworden. De meningen over het hoekige ontwerp zijn op zijn zachtst gezegd verdeeld, de reacties op het bijzondere ontwerp overschaduwen alles. Een voorproefje van het nieuwe hi-tech interieur van de cybertruck kunnen we in deze video zien, waarbij vooral het stuur en het display in beeld komen.

Tijdens een evenement bood Tesla deelnemers aan een testrit te maken in de Cybertruck.  Deze video werd geüpload door Hamid Shojae en laat het interieur en de nieuwe gebruikersinterface van de Tesla Cybertruck van dichtbij zien.

Let vooral op hoe de Tesla medewerker de inhoud van de middenconsole beschermd en de retro-achtige wijze waarop de Cybertruck in het display verschijnt. De inzittende zijn in ieder geval enthousiast.

Video: Zo ziet het interieur van de Tesla Cybertruck eruit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Snelste 911 GT2 RS ter wereld

Is dit de snelste 911 GT2 RS ter wereld?

Aan de kant met je taxi

Aan de kant met je taxi