in

15-jarige crasht Volkswagen, claimt dat hij aangereden werd

Deze 15-jarige bestuurder reed met een zilveren Volkswagen veel te hard door een woonwijk, met als gevolg dat hij bovenop een geparkeerde Toyota Corolla knalde en vervolgens een minivan raakte.

De jonge chauffeur, overduidelijk in pijn en flink geschrokken van het ongeluk, stapte onmiddellijk uit zijn auto en vroeg aan iemand buiten beeld of hij een telefoon kan gebruiken. Als je goed luistert kun je hem ook nog horen zeggen; “somebody just hit me“.

De bestuurder wist natuurlijk niet dat het hele incident op video was vastgelegd dat de beveiligingscamera van de woning, waardoor nu heel de wereld kan zien dat hij niet alleen slecht kan autorijden, maar ook nog eens een leugenaar is.

In Nederland mag je vanaf 16,5 jaar rijles nemen en vanaf 17 jaar praktijkexamen doen. Ik weet niet hoe oud je in Amerika moet zijn om zelfstandig te rijden, maar ik weet wel dat 15 jaar veel te jong is.

Video: 15-jarige crasht Volkswagen

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ferrari GTC4Lusso naar 335 kmh

Ferrari GTC4Lusso accelereert naar 345 km/h

BMW M3 F81 Touring

Deze unieke BMW F31 M3 Touring was even in Nederland