in

2013 Aston Martin Vanquish Review

Matt Farah kreeg onlangs de kans om de nieuwe 2013 Aston Martin Vanquish te rijden, Matt is al negen jaar eigenaar van een eerste generatie Aston Martin Vanquish en heeft dus enige kennis van het model. Hij maakt duidelijk dat Aston’s geen echte supercars zijn, ze zijn snel en kunnen prima een leuke bergweg of snelweg verslinden maar echt hardcore worden ze nooit. Daarom noemt Aston het ook geen supercar maar een Super-GT.

Als we heel eerlijk zijn dan loopt Aston Martins eigenlijk gewoon achter op veel andere exotische merken als het gaat om technologie en motoren, dat kon je eerder al zien in de vergelijking met de F12 Berlinetta en Aventador. De bekende 6.0-liter V12 levert ‘slechts’ 573 pk, dat is 30 pk meer dan een Nissan GT-R. Zijn 0-100 tijd van 4.1 seconden is ook niet echt spectaculair. Maar als Super-GT is het een fantastische auto!

Die boodschap probeert Matt Farah, als Aston Martin Vanquish eigenaar, over te brengen in onderstaande review.

Video: 2013 Aston Martin Vanquish Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo wordt de Alfa Romeo 4C gemaakt

Zo wordt de Alfa Romeo 4C gemaakt

9FF GT3 RS Drag Race tegen GT-R en 911 Turbo

9FF GT3 RS vs GT-R en 911 Turbo