in

800 pk BMW E30 V8 Review

Ross Bradley heeft tien jaar aan deze Twin Turbo BMW E30 V8 gewerkt en dat is eraan af te zien. De zwarte E30 is zeer netjes afgewerkt!

Net als de Ford Mustang die we gisteren zagen is ook deze BMW E30 een restomod, de V8-motor is namelijk Amerikaans, de turbo’s van een Iveco vrachtwagen, de voorremmen zijn van een Lancer Evo 8, de versnellingsbak van een Supra, het differentieel van een E28 M5 en de remklauwen van een Porsche.

Hoewel het niet de snelste en sterkste E30 is die we ooit hebben gezien, is het wel een van de mooist getunede E30’s. Iedereen kan namelijk een grote motor onder de kap gooien en strepen trekken met een 1000 pk BMW E30. Nee, dit is het totale plaatje en zo zien wij ze het liefste. Als je er een restomod van maakt zorg dan dat je het goed doet, en dat heeft Ross zeker gedaan.

Video: 800 pk BMW E30 V8 Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dief probeert Porsche te stelen

Autodief probeert Porsche Cabrio te stelen via gat in dak

Alle porsche 911 modellen

Alle RS-modellen van de Porsche 911 bij elkaar