in

Achter de schermen bij McLaren: de MP4-29 in actie

Het Formule-1 seizoen begint volgende week in Australië en het wordt een belangrijk seizoen voor het team uit Woking. McLaren heeft voor het komende seizoen namelijk nog geen hoofdsponsor alhoewel Ron Dennis verwacht dat daar snel verandering in zal komen. McLaren heeft geen best seizoen 2013 achter de rug en dat heeft nu eenmaal zijn gevolgen voor de sponsoring.

Het team heeft alles ingezet op de MP4-29 en tijdens de 3 testweken lijkt het erop dat McLaren, samen met Williams en Mercedes tot de snellere teams behoort. We kunnen sowieso wel vaststellen dat tijdens de testdagen de Mercedes-motoren het beter hebben gedaan dan die van Renault, en dat beloofd wat voor de start van het seizoen.

In deze officiële McLaren video geeft het team een bescheiden inzicht achter de schermen, we zien Jenson Button en Kevin Magnussen in actie op het circuit en in de garage. Nu maar afwachten wat al dit moois gaat brengen voor het komende 2014 seizoen.

Video: Achter de schermen bij McLaren

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Lamborghini Huracan LP610-4 Official Promo

Lamborghini Huracan LP610-4 Official Promo

WRC - Rally Mexico 2014 Highlights

WRC 2014 – Rally Mexico Highlights