in

Akrapovic Uitlaat voor BMW M4

De nieuwe BMW M4 Coupé schijnt een fantastische auto te zijn als we de reviews mogen geloven. De auto is perfect in balans en dankzij een 3.0-liter zescilinder met twee turbo’s krachtiger, lichter en zuiniger dan zijn voorganger, de V8 aangedreven E92 M3.

Turbomotoren mogen dan een hoop voordelen hebben, een nadeel van deze motoren is dat het geluid vaak wat gedempt klinkt. Dit is bij de M4 Coupé niet anders en BMW lost dit op door extra geluid via de speakers de cabine in te blazen. Hartstikke nep en volgens ons niet de beste oplossing, je kunt dan beter kiezen voor een ‘aftermarket uitlaatsysteem’ van bijvoorbeeld Akrapovic.

Het nieuwe titanium-uitlaatsysteem van Akrapovic wordt geleverd in twee verschillende uitvoeringen, met einddempers van RVS of Carbon. De prijs van de Akrapovic uitlaat voor de BMW M4 is nog niet bekend, evenals eventuele vermogenstoenames, maar met het geluid zit het wel goed zoals je hieronder kunt horen.

Video: Akrapovic Uitlaat voor BMW M4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De 993 RWB van Leh Keen

De 993 RWB van Leh Keen

First Lap Onboard Nismo GT-R GT3 24H Nuburgring

First Lap Onboard Nismo GT-R GT3 24H Nuburgring