in

Alfa Romeo 4C Review

We weten inmiddels bijna alles van de Alfa Romeo 4C, we weten de specificaties, hoe hij gebouwd wordt door Maserati en sinds kort ook wat de verkoopprijs is hier in Nederland. Maar wat we nog niet eerder hebben gezien is een Alfa Romeo 4C review, dankzij Autoweek komt daar verandering in.

Als een van de eerste personen buiten Alfa Romeo mag Autoweek journalist Roy Kleijwegt plaatsnemen achter het stuur van deze schitterende sportauto. De bijna acht minuten durende review is zeer informatief en zorgt ervoor dat we de laatste details te weten komen over de 4C, bekijk dus snel de Alfa Romeo 4C Review hieronder.

Nog even snel de specificaties voor de onwetenden, de 1.8-liter viercilinder turbomotor is in het midden gemonteerd en levert 240 pk en 350 Nm. De Alfa Romeo 4C heeft een drooggewicht van slechts 895 kg en gaat in Nederland €72.000 kosten.

Video: Alfa Romeo 4C Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E92 M3 Tribute

BMW E92 M3 Tribute

Frankfurt Motor Show Highlights met Chris Harris

Frankfurt Motor Show Highlights met Chris Harris