in

Alfa Romeo Giulia Sprint Review

Carfection, het voormalige Xcar, heeft weer een nieuwe aflevering van Charles Morgan’s Classics geplaatst. In deze video zien we de oud Managing Director van Morgan een Alfa Romeo Giulia Sprint rijden, door Alfaholics aangepast naar GTA-R 270 specificatie.

Alfaholics is het Britse bedrijf dat ervoor gezorgd heeft dat deze Alfa Romeo Giulia Sprint met wat moderne onderdelen snel genoeg is om een moderne Porsche 911 te verslaan rond de Nordschleife. De nieuwe ophanging, remmen, carbon fiber panelen en 240 pk sterke viercilinder zorgen ervoor dat deze Alfa Romeo Giulia Sprint de Noordlus van de Nürburgring in minder dan 8 minuten aflegt.

Onderhuids mag deze Alfa Romeo dan wel flink vernieuwd zijn, qua uiterlijk hebben ze bij Alfaholics besloten om zo min mogelijk aan het originele design te veranderen. Een verstandige keuze want dit is één van de mooiste Alfa’s ooit gemaakt!

Video: Alfa Romeo Giulia Sprint Review

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Onboard bij een Top Fuel Dragster

Onboard bij een Top Fuel Dragster naar 505 km/h

Porsche 911 Turbo S facelift

Porsche 911 Turbo S facelift is nog beter en krachtiger