in

Arthur Tussik lapt een gecrashte Porsche 911 op

Een Porsche 911 kopen is lang niet voor iedereen weggelegd, helemaal niet als je er één vers uit de showroom aanschaft. Daarom is een tweedehands Porsche 911 voor de meeste mensen de enige optie, maar voor een exemplaar met een beetje schappelijke kilometerstand ga je alsnog richting de €50.000 euro. En dan heb je ‘maar’ een standaard Carrera van de 997-generatie.

Een andere, iets riskantere, optie is het aanschaffen van een schadeauto en die laten herstellen. In deze video zien we hoe een Porsche 911 Carrera S van de 991-generatie door de bekende monteur Arthur Tussik wordt opgelapt zodat de nieuwe eigenaar ermee kan rijden.

De sportauto had flink schade opgelopen aan de voorzijde en daarom moet de gehele voorkant van het chassis vervangen en opnieuw uitgelijnd worden. Ook de achterzijde van de 991 heeft een tikje gehad en moet gericht worden.

Zie hoe Arthur Tussik te werk gaat en de gecrashte 911 in 70 uur weer hersteld. Het enige wat nog rest is de bumpers in de juiste kleur spuiten.

Video: Arthur Tussik lapt een gecrashte Porsche 911 op

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

1000 pk Porsche Cayenne Turbo GT ontmoet Huracán STO op de Autobahn

Gestolen Peugeot 208 vlucht naar België

Gestolen Peugeot 208 vlucht naar België