in

Aston Martin V12 Speedster gespot op een koude januariochtend

Het zijn prachtige auto’s hoor, de Ferrari Monza, McLaren Elva en Aston Martin Speedster, maar als je niet ergens woont waar het droog en aangenaam warm is, heb je er weinig aan. Natuurlijk, mensen die dit soort auto’s kopen hoeven zich geen zorgen te maken over geld, die spenderen met liefde 1 a 2 miljoen om een unieke auto te bezitten waarmee ze een paar keer per jaar kunnen rijden.

De meeste Speedsters zullen met koud weer veilig opgeborgen staan onder een doek in een verwarmde garage. Mike Brewer, bekend van Wheeler Dealers, kwam echter op een koude januariochtend een Aston Martin V12 Speedster tegen op de M40-snelweg.

Niet de tijd en plek om met zo’n auto te rijden zou je denken, maar daar dacht deze bikkel anders over. Weer of geen weer, gewoon rijden. Daar hebben we dan wel respect voor!

Video: Aston Martin V12 Speedster gespot

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 5-serie crasht tegen stoeprand in rapvideo

BMW 5-serie crasht tegen stoeprand in rapvideo

Toyota-Gazoo-GR010-Hybrid-Supercar

Dit is de nieuwe GR010 Hybrid Le Mans Hypercar van Toyota