in

Best Driver’s Car 2013 – Nissan GT-R Track Pack Hot Lap

De Nissan GT-R is veelvuldig kandidaat in de Best Drivers Car Competition, dit is alweer zijn vierde deelname maar Godzilla won nog nooit, afgezien van de Drag Races. De Nissan GT-R met Track Pack neemt een kleine reeks aan updates met zich mee, maar de 3.8-liter V6 Twin Turbo blijft hetzelfde met 560 pk en 632 Nm koppel. Wat zijn dan de verschillen, nou hij is een heuse 15 kilogram lichter, er zijn extra luchtinlaten voor de remmen en als laatste is er nog gewerkt aan de vering/ophanging.

De prestaties van de Nissan GT-R zijn ongekend, dat wordt ons wekelijks duidelijk gemaakt. Vergelijken we hem met de Audi R8 V10 Plus, die evenveel vermogen heeft maar 200 kilogram lichter is, dan kunnen we alleen maar een diepe buiging maken voor Nissan. Waarom? Bekijk de hot lap van de Audi R8 V10 Plus maar eens.

Video – Nissan GT-R Track Pack Hot Lap

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2013 - Sonoma Raceway Highlights

IndyCar 2013 – Sonoma Raceway Highlights

Mika Salo in een 1192 pk BMW E30

Mika Salo in een 1192 pk BMW E30