in

Best Driver’s Car 2013 – SRT Viper Hot Lap

De tweede auto die we in actie zien voor de Best Drivers Car Competition is de SRT Viper. Op Laguna Seca wordt het boegbeeld van american muscle door Randy Pobst tot het uiterste gedreven om een snelle rondetijd neer te zetten. De Aston Martin Vanquish zette een tijd neer van 1:40:71 en die gaat ongetwijfeld verbeterd worden door de SRT Viper.

Deze tweezits coupe met zijn kenmerkende lange neus heeft een enorme 8.4-liter V10-motor onder de kap. 640 pk en 813 Nm koppel wordt naar de achterwielen gestuurd middels een handmatige 6-bak. De gewichtsverdeling is een perfecte 50/50 met een totaalgewicht van 1522 kilogram.

We hebben de SRT Viper al eerder op Laguna Seca gezien, maar in het kader van de Best Drivers Car Competition kruipt Randy Pobst met plezier opnieuw achter het stuur. Bekijk de geklokte ronde hieronder.

Video: SRT Viper Hot Lap

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Best Drivers Car 2013 - Aston Martin Vanquish Hot Lap

Best Driver’s Car 2013 – Aston Martin Vanquish Hot Lap

Petrolicious - Ferrari 250 GTE Politieauto

Petrolicious – Ferrari 250 GTE Politieauto