in

Big Muscle – Een Chevy Pick-up geïnspireerd door de Zonda R

Dit is het bewijs dat met de juiste engineering en veel werk ieder voertuig snel kan gaan, zelfs een pick-up. Deze  Chevrolet C-10 is omgebouwd naar een race truck en de buitenzijde is geïnspireerd door de Zonda R. Hoewel het compleet verschillende voertuigen zijn heeft deze C-10 wel iets weg van de beroemde Pagani, de grijze body met gouden velgen, de sponsorlogo’s onderaan en natuurlijk de enorme achtervleugel. Die staat er overigens niet voor de show, hij produceert echt behoorlijk downforce.

Drive’s Big Muscle presentator Mike Musto kruipt voor deze review achter het stuur van deze C-10R, aangedreven door een LS1 V8 met 575 pk tot 780 Nm van het koppel. De handgeschakelde zesversnellingsbak is afkomstig van een Dodge Viper. De gigantische wielen zorgen ervoor dat er genoeg grip is om hard door de bocht te gaan en de uitlaat is luid genoeg om een ruzie met je buren te veroorzaken.

Het opvallendste is misschien nog wel dat deze Chevy C-10 pick-up niet bestuurd wordt door zijn maker, maar door de vrouw daarvan. Een nieuwe aflevering van Big Muscle zie je hieronder!

Video: Big Muscle – Zonda R look Chevy C-10

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Onboard LaFerrari op de Nordschleife

Onboard LaFerrari op de Nordschleife

Top Gear's nieuwe presentator

Top Gear’s nieuwe presentator