Tags: BisimotoBoxsterBuild BiologyPorsche

Bisimoto’s Porsche Boxster heeft een stoel in het midden

Als je enigszins bekend bent met de creaties van tuner Bisimoto dan weet je dat ze extreem zijn. Een 1.000 pk sterke Honda Minivan of een 1.000 pk Porsche 911, het is de normaalste zaak voor Bisimoto Engineering. Ook de nieuwste project car van deze tuner is weer een bijzondere creatie, een Porsche Boxster waarbij de bestuurder in het midden zit.

De zescilindermotor is uitgerust met twee Precision-turbocompressors waardoor de motor 700 pk zou kunnen leveren. Op dit moment is dat echter maar 420 pk met een ‘boost’-knop die het vermogen tijdelijk verhoogt tot 526 pk.

Het exterieur heeft Bisimoto opgeleukt met een carbon fiber 997 GT3 voorkant, bolt-on overfenders, Carbon Revolution 19″ velgen, Toyo R888 rubber en een APR Performance achtervleugel. Inclusief vloeistoffen weegt de Bisimoto Bosxter 1.156 kg.

Het gaafste aan deze Boxster van Bisimoto is natuurlijk de centrale rijpositie. De kuipstoel van MOMO zit vast in het midden met een verstelbare pedal box voor verschillende bestuurders. Het is een interessante project car en dankzij het Hoonigan-kanaal krijgen we een fascinerend inzicht in deze build.

Video: Build Biology – Bisimoto Porsche Boxster

Bisimoto’s Porsche Boxster heeft een stoel in het midden

Geen reacties op "Bisimoto’s Porsche Boxster heeft een stoel in het midden"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *