in

Tuned – Bisimoto’s 1.000 pk Porsche 911 en Honda Minivan

Matt Farah ging voor deze aflevering van Tuned naar Zuid-Californië voor een ontmoeting met Bisi Ezerioha, eigenaar van Bisimoto. Zoals jullie misschien wel weten is Bisi niet zomaar een tuner, hij wijkt graag van de gebaande paden af en zijn filosofie is dan ook om unieke creaties te bouwen die je dagelijks kunt rijden.

In deze aflevering van Tuned mag Matt Farah met twee creaties van Bisimoto op pad; een 1.000 pk sterke Porsche 911 uit 1975 en de bekende Honda Minivan met eveneens 1.000 pk. De Porsche weegt slechts 1.090 kg en met zoveel vermogen op de achterwielen is Matt echt doodsbang in deze extreme Bisimoto 911 turbo.

De Honda Minivan heeft weliswaar net zoveel vermogen als de Porsche, maar is veel minder beangstigend volgens Matt. De Honda werd gebouwd voor de 2014 SEMA show en doet wat iedere andere Minivan doet, de kinderen naar school brengen maar dan iets sneller en iets luider! Wat een fanatische aflevering is dit!

Video: Tuned – Bisimoto

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Near Crash M235i Nürburgring

Holy Crap; M235i vliegt rakelings langs deze coureur

Drift Murcielago vs Lexus LFA

Zie de Murcielago driftauto in actie tegen de LFA