in

BMW 135i bijt zich vast in McLaren 675LT

Money doesn’t buy talent, but is does buy you supercars‘. Ik kan me voorstellen dat als je de financiële middelen hebt, je een McLaren 675LT koopt. Het is een fantastische, circuit-georiënteerde, supercar die in 2,9 seconden op 100 kilometer per uur zit en net even iets sneller (en duurder) is dan een 650S. Met het Chris Goodwin pakket krijg je ook nog een rolkooi met veiligheidsharnas. Maar als je dan op het circuit een BMW 135i niet van je af kunt schudden ben je zo’n auto eigenlijk niet waard.

In onderstaande video rijden we mee met een 306 pk sterke BMW 135i op het prachtige Sonoma raceway. De Bimmer rijdt achter de McLaren het circuit op en bijt zich al snel vast in de staart van de 387.000 euro kostende supercar. De McLaren-bestuurder krijgt op een gegeven moment de blauwe vlag, maar laat zich niet aan de kant jagen voor een BMW van 50.000 euro. Op de rechte stukken blaast de McLaren weg, maar in de bochten komen de stuurmanskunsten van de BMW-bestuurder naar boven en wordt het gat weer gedicht.

Misschien wilde de McLaren-bestuurder niet te veel risico nemen of misschien durfde hij gewoon niet harder. Hoe dan ook, ik zie liever iemand die het uiterste uit een BMW kan halen dan iemand die maar 50% van een supercar kan benutten.

Video: BMW 135i bijt zich vast in McLaren 675LT

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

f1-2016-crashes

Formule 1 2016 – Crash compilatie

BMW 650i Rallyauto is uniek

BMW 650i als rallyauto is vrij uniek