in

McLaren 675LT Review

Een paar dagen geleden zagen we de eerste promovideo van de McLaren 675LT, nu hebben we de eerste review voor jullie en die is natuurlijk van Chris Harris.

Chris test de 675LT op het circuit van Silverstone en stelt dat het net als de 458 Speciale en 911 GT3 RS een verbeterde versie is van het standaard exemplaar, de 650S in dit geval. Ten opzichte van de 650S verloor deze versie 100 kilogram en kreeg hij 25 pk extra. Maar dat is natuurlijk niet alles, de besturing is scherper, de luchtrem is groter, de bak schakelt sneller en de aerodynamica is flink aangepast.

Testcoureur Chris Goodwin is ervan overtuigd dat de 675LT op elk circuit sneller is dan zijn directe concurrenten, niet zo vreemd overigens want de McLaren is fors krachtiger. Volgens Chris Harris zou je de McLaren 675LT zelfs een baby P1 kunnen noemen, dat is best een flink statement!

Video: McLaren 675LT Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tommi Mäkkinen test Toyota GT86 4x4

Tommi Mäkkinen test Toyota GT86 4×4

Zie hoe Hackers de controle over een Jeep Cherokee overnemen

Zie hoe Hackers de controle over een Jeep Cherokee overnemen