in

BMW 540i heeft een nogal aparte uitlaat!

Er is niks mis met een ‘aftermarket’ uitlaatsysteem om je auto wat beter te laten klinken, maar ga alsjeblieft niet zelf lopen knutselen!

We hebben genoeg voorbeelden gezien waarbij een nieuw uitlaatsysteem voor een prachtig geluid zorgt, bijvoorbeeld op de BMW M1, BMW M3, BMW M4, BMW M5 en BMW M6. Je zou dus denken dat je vrij gemakkelijk een uitlaatsysteem kunt vinden die geschikt is voor een BMW 540i. Maar wat nou als je niet over de financiële middelen beschikt om zo’n duur systeem te betalen? Nou, dan zijn er mensen die gewoon zelf iets in elkaar knutselen.

Hoogstwaarschijnlijk is deze video in scene gezet, als knipoog naar de doe-het-zelf tuners, maar het komt echt voor. Ik had vroeger een klasgenoot die een schoorsteenpijp onder zijn Golf had zitten, klonk overigens best goed maar het zag er niet uit!

Video: BMW 540i heeft een nogal aparte uitlaat!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Romain Dumas test Porsche GT3 RS 4.0 voor Monte Carlo Rally

Romain Dumas test Porsche GT3 RS 4.0 voor Monte Carlo Rally

Skoda Fabia TDI gaat als een Stoomlocomotief

Skoda Fabia TDI gaat als een Stoomlocomotief