in

BMW S1000 RR & Renault Megane RS Battle op de Ring

Om op de Nürburgring Nordschleife snel te gaan met een auto moet je al over behoorlijk wat skills bezitten, maar om met een motor over de Nordschleife te vliegen heb je echt ballen van staal nodig! In deze video zien we hoe een BMW S1000 RR achter een Renault Megane RS aan gaat en niet bang is om de motorfiets goed plat te leggen.

Het hangt natuurlijk van veel factoren af, zoals de auto en het circuit, maar in de meeste gevallen heeft een auto een hogere bochtensnelheid dan een motor. Echter, komt het op acceleratie aan dan zul je over hypercar-materiaal moeten bezitten om een motorfiets als de BMW S1000 RR bij te houden.

De Renault Megane RS is een van de best sturende hot hatches op de markt en in het bochtige gedeelte na de Karussell lijkt hij sneller dan de motorfiets. Maar zodra de BMW het gas open kan trekken verdwijnt hij razendsnel uit het zicht. Bekijk de video in 50 FPS en laat je verbazen door de snelheid en lef van de BMW-bestuurder.

Video: BMW S1000 RR & Renault Megane RS

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nissan GT-R vergeet een bocht te nemen op Pikes Peak

Nissan GT-R vergeet een bocht te nemen op Pikes Peak

10 Dingen die je niet wist van de Nissan Skyline

10 Dingen die je niet wist van de Nissan Skyline