in

Boze man rijdt Cayenne door gevel van Porsche dealer

Onenigheid met je autodealer is natuurlijk erg vervelend, maar geweld is nooit de oplossing. Aan de andere kant kunnen we de frustraties van deze Taiwanese man wel begrijpen.

De man beweerde dat zijn gloednieuwe Porsche Panamera Sport Turismo was geleverd zonder enkele opties die hij had besteld. Chu, zoals de man heet, zou in januari 2017 een aanbetaling hebben gedaan van $75.000 voor de Panamera Sport Turismo, uitgerust met het geavanceerde 4D Chassis Control-systeem. De auto werd echter in november 2018 geleverd zonder dit systeem, waarop Chu zijn aanbetaling terug eiste en de order wilde annuleren.

Na maanden van onderhandelen ontving hij in april een officiële brief van de Porsche dealer, waarin men schreef de aanbetaling niet terug te geven. Chu besloot toen drastische maatregelen te nemen en zijn witte Cayenne door de glazen gevel van de dealer te rijden. Hierna beukte hij ook nog de balie een paar meter naar achteren.

Logischerwijs werd Chu door de politie gearresteerd, maar kort na zijn vrijlating stond hij alweer op de deurmat van de dealer. Wederom moest de politie opdraven, maar ditmaal werd er niemand gearresteerd. Na een lange onderhandeling besloot de dealer uiteindelijk toch de aanbetaling terug te storten.

Via: Luxury Launches

Video: Cayenne door gevel van Porsche dealer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E36 Turbo heeft hele dikke sloffen

Deze BMW E36 Turbo heeft hele dikke sloffen

Ares Design Panther

Ares Panther bij Villa d’Este 2019