in

Ferrari GTC4Lusso vs Porsche Panamera Sport Turismo

Matt LeBlanc en Chris Harris gaan head to head met een Ferrari GTC4Lusso en een Porsche Panamera Sport Turismo op een lege landingsbaan. De opdracht is simpel; degene met de hoogste topsnelheid wint.

Matt heeft gekozen voor de Ferrari GTC4Lusso, die wordt aangedreven door een atmosferische 6,3-liter V12 met 690 pk en 697 Nm koppel. Chris Harris aan de andere kant rijdt in een Porsche Panamera Turbo Sport Turismo, die wordt geleverd met een 550 pk sterke en 770 Nm koppel uit de twin turbo 4.0-liter V8-motor.

De race werd gehouden op de verbluffende landingsbaan van Molde in Noorwegen. Uiteraard willen beide heren winnen, maar hoe laat durf je te remmen op een landingsbaan die uitkomt in zee?

Het nieuwe seizoen van Top Gear start zondag 17 februari op BBC. Voor degene die lopen te zeuren dat ze alleen naar Clarkson & co kijken, neem eens de moeite om het vorige seizoen te bekijken en je zult niet teleurgesteld zijn.

Video: Ferrari GTC4Lusso vs Porsche Panamera Sport Turismo

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mercedes-AMG F1 W10 in actie op Silverstone

Zie de Mercedes-AMG F1 W10 in actie op Silverstone

Onboard bij de LaFerrari FXX K Evo

Onboard bij de LaFerrari FXX K Evo in Bahrein