in

Brabus G-klasse botst bijna op Koenigsegg Agera RS

Zegt de naam Carina Lima jullie iets? Deze dame kocht de allereerste Koenigsegg One:1 en heeft ook een Agera RS in haar garage staan, waarmee ze regelmatig te zien is in Monaco.

Carina Lima is van Portugese afkomst en ze noemt zichzelf professioneel coureur omdat ze racet in de Lamborghini Super Trofeo. Ze is getrouwd met een multimiljonair, slijt haar dagen in Lissabon, Angola of Monaco en staat graag bovenop haar auto’s zoals je kunt zien op haar Instagram-pagina.

In de video van ExoticCarspotters zien we hoe Lima met haar Koenigsegg Agera RS door Monte-Carlo toert. Zodra er spotters in de buurt zijn gaat het armpje uit het raam en worden de spotters getrakteerd op wat revs en mooie plaatjes. In veel gevallen wordt Lima vergezeld door een Brabus G-klasse, naar het schijnt is dit haar beveiliging en die moeten soms aardig doorrijden om dichtbij te blijven.

Als Lima dan ineens op de rem trapt om wat spotters te vermaken moet de Brabus ook in de ankers, en dat ging bijna mis zoals je  bij 3:47 kunt zien in onderstaande video.

Video: Carina Lima en haar Agera RS

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Aston Martin Vantage GT8 vs Aston Martin DB11

Aston Martin Vantage GT8 vs Aston Martin DB11

Challenger Hellcat op de Nordschleife

Man neemt Charger Hellcat mee naar Nordschleife