in

Brendon Hartley’s enorme crash op Silverstone

Wederom een zware crash voor de Nieuw-Zeelandse Toro Rosso-coureur, in FP3 brak de linker voorwielophanging af waardoor Hartley met 300+ van de baan vloog.

Brendon Hartley kon ongedeerd uit de auto stappen, maar werd voor de zekerheid wel naar het medisch centrum vervoerd voor een check. De STR13 raakte dusdanig zwaar beschadigd dat het nog onduidelijk is of Hartley kan deelnemen aan de kwalificatie.

Het is tot dusver nog niet het seizoen van Hartley die al een aan zenuwslopende momenten heeft gehad. Zo werd hij in Baku bijna van achteren geramd door zijn teamgenoot en in Canada schoof hij over de vangrail na een crash met Lance Stroll. Daarnaast heeft de Nieuw-Zeelander de nodige pech gehad met kapotte Honda-motoren waardoor hij inmiddels 17 punten achter teamgenoot Gasly staat in het klassement.

Video: Brendon Hartley’s enorme crash op Silverstone

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Allerlaatste Koenigsegg Agera

Thor en Väder zijn de allerlaatste Koenigsegg Agera’s

Audi RS3 vs RS4

Audi RS3 racet tegen Audi RS4 Avant