in

Bugatti Chiron Hermès Edition in ontvangst genomen door eigenaar

De one-off Bugatti Chiron Hermès Edition is afgeleverd in de Verenigde Staten en in ontvangst genomen door Manny Khoshbin.

Het duurde ongeveer vier jaar sinds de eerste schetst om de geheel wit uitgevoerde Chiron tot leven te wekken. De buitenkant van de Franse hypercar is gespoten in een kleur genaamd Hermès Craie (krijtwit) die ook op de wielen is aangebracht. De hypercar heeft ook een iets andere grill en het panoramadak dat ongeveer 18 maanden geleden door Bugatti werd geïntroduceerd.

Na het ‘unboxen‘ van de Bugatti rijdt Manny met zijn Chiron Hermès Edition naar zijn garage en benoemt zijn nieuwste aanwinst direct als zijn absoluut favoriete auto. Tijdens die korte rit trapt hij een paar keer het gaspedaal goed in om te zien hoe de quad-turbo 8.0-liter W16 met 1.500 pk op de weg voelt.

Manny belooft ons meer video’s van de Bugatti Chiron Hermès Edition, dus zie dit als een sneap preview van wat er nog komen gaat.

Video: Bugatti Chiron Hermès Edition

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen neemt afscheid van de Kever

Volkswagen neemt afscheid van de Kever

Busakart

Deze golfkar heeft een turbocharged Hayabusa-motor!