in

Carfection test drie Black Series modellen

AMG’s werk is om Mercedessen nog beter, sneller en sterker te maken. Als je deze drie letters achterop je Mercedes hebt staan dan weet de rest van de wereld dat je over een brute machine beschikt, maar het kan nóg beter.

AMG Performance Studio in Affalterbach is verantwoordelijk voor de upgrades die een AMG omtoveren in een AMG Black Series. De Black Series behandeling is alleen beschikbaar op tweedeurs voertuigen en werd voor het eerst geïntroduceerd in 2006 met de SLK 55 AMG Black Series.

Het Black Series pakket omvat gewichtsvermindering, meer aerodynamische downforce, meer vermogen, betere wegligging, een spartaans interieur en een super dik uiterlijk. Dit is het beste wat er te koop is van Mercedes-AMG en wordt altijd geproduceerd in gelimiteerde oplage, je hoeft dus niet bang te zijn dat een Black Series waarde verliest.

Voor deze video heeft Carfection drie Black Series modellen bij elkaar gebracht, de CLK63 AMG Black Series, de C63 AMG Black Series en de SLS AMG Black Series.

Video: Carfection test drie Black Series modellen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De elektrische G-Klasse van Arnold

De elektrische G-Klasse van Arnold Schwarzenegger

Nissan GT-R crasht op Zandvoort

Nissan GT-R crasht tijdens Track Day op Zandvoort