in

Charles Leclerc woedend na verliezen van derde plek

Ferrari-coureur Charles Leclerc was woedend op zichzelf na afloop van de Turkse Grand Prix. De Monegask lag op de derde positie, toen hij in de laatste ronde voorbij ging aan Sergio Perez. Bij het aanremmen blokkeerde Leclerc echter zijn voorwielen en schoot rechtdoor, waardoor niet alleen Perez maar ook teamgenoot Sebastian Vettel binnendoor langszij kwamen.

Met een vierde positie was de Ferrari-coureur absoluut niet tevreden. Zijn engineer probeerde hem nog op te beuren, maar Charles ging helemaal door het lint. In eerste instantie vloekt hij nog in het Engels dat hij een “fucking shit job” heeft gedaan, en daarna in het Italiaans meerdere malen “coglione”.

De engineer probeert de tirade nog te stoppen met de order “radio off”, maar daar trekt Charles zich niks van aan blijft nog even door mopperen.

Video: Charles Leclerc woedend na verliezen van derde plek

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Russell en Giovinazzi crashen in opwarmronden

Russell en Giovinazzi crashen in opwarmronden van GP Turkije

Bottas spinde maar liefst 6x in Turkse Grand Prix

Bottas spinde maar liefst 6x in Turkse Grand Prix