in

Chris Harris + F12 Berlinetta + 5 Sets Banden = Awesomeness

We weten allemaal dat Chris Harris nogal een Hoonigan achter het stuur van een auto kan zijn. De meeste video’s bevatten, naast een degelijke review van de auto, een hoop drifts, bandenrook en rondvliegend rubber. Chris doet niet rustig aan met Ferrari’s, dat zagen we al tijdens zijn F40 & F50 test en ook de Ferrari 458 Spider kreeg het goed te verduren van Harris.

Nu de DRIVE journalist een Ferrari F12 Berlinetta tot zijn beschikking heeft gaat hij helemaal los. Maar liefst vijf sets banden heeft Chris Harris geregeld voor deze review, dan hoeven wij jullie niet te vertellen wat er staat te gebeuren op het prachtige Anglesey circuit.

Dit is in onze ogen verreweg de beste Ferrari F12 Berlinetta review van allemaal, en we hebben er een hoop gezien. We krijgen een aantal nieuwe details te zien van de 740 pk sterke Ferrari en Chris vertelt perfect hoe de auto aanvoelt. Scroll dus snel naar beneden, zet de video in HD en geniet 13 minuten lang van deze geweldige auto.

Video – Chris Harris + F12 Berlinetta

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DTM 2013 - The Movie

DTM 2013 – The Movie

Ken Box en zijn Gymkhana Parodie

Ken Box en zijn Gymkhana Parodie