in

Chris Harris heeft een V10 BMW M5 Touring gekocht

Naar verwachting lanceert BMW dit jaar een nieuwe M5 Touring, 17 jaar nadat BMW voor het laatst een 5-serie stationwagen maakte met M-badge. Dat was de 2007 E61 M5 Touring met machtige 5.0-liter V10-motor en een vermogen van 507 pk, wat destijds buitengewoon was.

Terwijl BMW in de afrondende fase zit van de G99 M5 Touring, heeft Chris Harris een E61 M5 Touring gekocht. Een exemplaar in Indianapolis Red met 205.000 kilometer op de teller die enigszins bekend aanvoelde. Niet zo gek, want kort na de aanschaf onthuld een telefoontje naar BMW dat dit exemplaar zijn leven begon als persauto! Chris heeft dus een auto gekocht waarmee hij eerder al gereden heeft.

Zoals je zou verwachten, nam Chris de auto na aanschaf mee naar het Llandow Circuit om hem uit te proberen. Hoe zou deze V10 M5 Touring het doen, zo’n 200.000 kilometer nadat hij er voor het laatst mee heeft gereden? Zouden verontrustende waarschuwingslichten of de beruchte lagerschalen de huwelijksreis verpesten?  Bekijk de video hieronder om te zien wat Chris Harris vindt van deze nieuwe toevoeging aan zijn garage?

Video: Chris Harris heeft een V10 BMW M5 Touring gekocht

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Maserati MCXtrema

Maserati MCXtrema is een 740 pk circuitspeeltje

BMW E36 Bergsteiger

1400 pk BergSteiger is de meest extreme BMW E36 ooit!