in

Chris Harris laat zien hoe je het nieuwe Top Gear circuit domineert

De eerste aflevering van Top Gear Season 23 werd redelijk de grond in gehamerd door diverse media, en eerlijk is eerlijk het was niet geweldig en Chris Evans was behoorlijk irritant. Maar als je het boek “achter de schermen bij Top Gear” hebt gelezen dan weet je dat de eerste Top Gear aflevering met Clarkson, Hammond en May ook niet erg succesvol was en kritiek kreeg. Zoiets heeft tijd nodig en dat moeten we ze ook geven.

Eén item dat in mijn ogen wel flink verbeterd is heet nu ‘Star in a Rallycross Car’. Het circuit is uitgebreid met modder, schansen en veel meer overstuur potentieel. In deze video neemt Chris Harris ons mee over het vernieuwde Top Gear circuit en laat zien hoe het echt moet!

De video is in 360 graden gefilmd dus kunnen we lekker rondkijken in de cockpit van de Mini Rallycross, dit werkt overigens alleen in de Chrome browser volgens YouTube. Misschien Evans vervangen door Harris?

Video: Nieuwe Top Gear Circuit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Reto Meisel SLK340 Judd V8

Nieuw Hillclimb Monster: Mercedes SLK340 Judd V8

Shit die alleen Subaru WRX eigenaren zeggen

Shit die alleen Subaru WRX eigenaren zeggen