in

Top Gear Season 23 Episode 1

De eerste aflevering van het “nieuwe” Top Gear met Chris Evans en Matt LeBlanc als hoofdpresentatoren. Er is veel kritiek geweest op het programma, veel roddels gepubliceerd over de gang van zaken op de set en veel voormalige kijkers die zeiden nooit naar Top Gear Season 23 te zullen kijken.

De heren Clarkson, Hammond en May hebben een nieuwe show gekregen dus wat ons betreft is er niets om over te zeuren. Wij hopen juist dat dit vernieuwde Top Gear leuk is zodat we straks twee goede autoshow’s hebben, of dat gelukt is kun je hieronder zien want daar staat de eerste aflevering van Top Gear Season 23.

In deze aflevering zien we Chris Evans het in een Dode Viper ACR opnemen tegen Sabine Schmitz in een Chevrolet Corvette Z06. Matt LeBlanc wurmde zich in Marokko in de krappe Ariel Nomad en we zien beide heren ook nog in een road trip van Londen naar Blackpool met een Reliant Rialto.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 23 Episode 1

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video