in

Chris Harris test 2015 Mustang GT

De zesde generatie Ford Mustang is er in een aantal varianten, een viercilinder, een zescilinder en de achtcilinder genaamd Mustang GT. Natuurlijk heb je ook nog de fantastische Mustang GT350R, maar ja daar worden maar 37 exemplaren van gemaakt en die blijven allemaal in de Verenigde Staten.

Chris Harris test in deze video de Mustang GT met 5.0-liter V8 en 435 pk. Tot voor kort was de Ford Mustang niet verkrijgbaar in Groot-Brittannië, tenzij je hem zelf importeerde, maar nu wordt hij netjes door Ford naar het eiland verscheept en zelfs met het stuur aan de rechterkant. Chris stuurt de auto over de prachtige wegen van Wales en gooit hem dwars over een klein circuit.

In eerste instantie zegt Chris dat de Mustang GT als een vis op het droge is, te groot en te stijf voor de de Engelse wegen. Maar, hij zegt ook dat dat de Ford juist zo speciaal maakt en dat de 5.0-liter V8 een geweldige driftauto is. De typische Chris Harris review met veel powerslides en een ongezouten mening zie je hieronder!

Video: Chris Harris test 2015 Mustang GT

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe Ford GT Raceauto betrapt in Canada

Nieuwe Ford GT Raceauto betrapt in Canada

Zie deze fietser een Fiat verplaatsen omdat hij in de weg staat

Zie deze fietser een Fiat verplaatsen omdat hij in de weg staat