in

Chris Harris test voor het eerst een Model S P100D

Wat zou een echte petrolhead als Chris Harris van de Tesla Model S P100D vinden? Vreemd genoeg heeft de Top Gear-presentator nooit eerder een rijtest gemaakt over de Model S, sowieso heeft hij pas eenmaal met een Tesla gereden.

Voor een man die zo ongeveer achter het stuur van alle snelle straatauto’s heeft gezeten, is het vreemd om te horen dat hij nooit eerder een Tesla had gelanceerd in ‘ludicrous mode’. Om te zien hoe de Model S zich verhoudt tot een gewone benzineauto, heeft Harris een 911 R meegenomen. Niet dat dit iets verrassends oplevert, want we kennen allemaal de video’s waarin Tesla’s supercars vernederen, maar de blik op zijn gezicht is wel vermakelijk.

Hierna besluit Chris om de Tesla eens op een normale manier te testen, om te zien hoe goed de Model S volgens hem is tijdens normaal gebruik.

Video: Chris Harris Model S P100D Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bestuurder ontkent

Opgepakte bestuurder ontkent dat hij achter stuur zat

Audi Quattro's zijn koningen in de sneeuw

Audi Quattro’s zijn bazen in de sneeuw