in

Citroen DS3 R5 knalt waanzinnig hard over sneeuwpaden

Anders Grøndal komt met een Citroen DS3 R5 uit in het WRC2, ter voorbereiding op Rally Sweden trainde hij in Noorwegen en daar zochten Fredric Aasbø en Speedhunters hem op.

We hebben een hoop onboardvideo’s gezien en steeds denken we dat het onmogelijk is om sneller te gaan, maar coureurs als Mad Mike, Kenny Brack, Kevin Estre en Leh Keen laten zien dat het wel kan. Aan dat rijtje van ‘buitenaardse coureurs’ kunnen we nu Anders Grøndal toevoegen, mijn god dit is een van de snelste en spectaculairste onboardvideo’s die wij hebben gezien.

Verrassend genoeg is volgens Grøndal de grip op ijs met sneeuwbanden beter dan op onverharde wegen waar rally’s normaal gesproken op plaatsvinden. De sneeuwbanken, waar je absoluut niet in vast wil staan, zijn ook nog eens handig om met de achterkant van de auto langs te glijden. Maar goed, genoeg gepraat bekijk nu snel de video.

Video: Citroen DS3 R5 knalt waanzinnig hard over sneeuwpaden

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Mercedes G500 4x4² is Badass!

De Mercedes G500 4×4² is Badass!

De Underground Drift Scene in Japan

De Underground Drift Scene in Japan