in

Dallara GP2 at Hillclimb St-Ursanne

Sinds we kennis hebben gemaakt met David Hauser en zijn GP2 bolide kunnen we er geen genoeg meer van krijgen. Toen we lazen dat David en zijn Dallara GP2 deel hadden genomen aan de beroemde Hillclimb St-Ursanne zijn we gelijk op zoek gegaan naar een video.

Die video hebben we gevonden en het resultaat kun je hieronder bekijken. De enorme snelheid waarmee de GP2 bolide voorbij komt blazen is verbazingwekkend, op slechts centimeters van de vangrails en rotsen met een snelheid van dik boven de 200 kilometer per uur. Het is haast niet te geloven dat David Hauser ‘slechts’ derde overall is geworden, dat betekent dus dat er twee auto’s zijn die de hillclimb nog sneller hebben afgelegd.

Wil je meer van de Hillclimb St-Ursanne zien, bekijk dan eens deze video’s met daarin een F3000, 190E DTM V8 en een Osella Sports Car.

Video: Dallara GP2 at Hillclimb St-Ursanne

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen Golf GTI vs Golf GTD

Volkswagen Golf GTI vs Golf GTD

Formule 1 1993 - Christian Fittipaldi Salto Finish

Formule 1 1993 – Christian Fittipaldi Salto Finish