in

Daniel Ricciardo voor het eerst in de McLaren MCL35

Daniel Ricciardo is gearriveerd in Woking en heeft voor het eerst kennisgemaakt met de Mclaren MCL35. De Australiër stapte in zijn nieuwe bolide om de zitpositie te perfectioneren en de pedalen en gordels goed af te stellen.

Naast een nieuwe coureur heeft McLaren ook een nieuwe motor achterin de MCL35. De Renault krachtbron heeft plaats moeten maken voor een exemplaar van Mercedes, waarmee McLaren terugkeert naar de leverancier die van 1995 tot 2014 ook al F1-motoren leverde aan het team.

Ricciardo eindigde in 2020 als vijfde in het klassement bij de coureurs. Met zijn ervaring opgedaan bij Red Bull en Renault, hoopt de ‘honey badger’ McLaren een stap naar voren te kunnen brengen. De Australiër heeft zich bewezen als een van de topcoureurs in de koningsklasse en met de krachtbron van Mercedes kan de MCL35 in zijn handen zomaar een podiumkandidaat worden.

Video: Daniel Ricciardo voor het eerst in de McLaren MCL35

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Saab 9-3 Sport Estate Aero

Op de Rollenbank – Saab 9-3 Sport Estate Aero

BMW-M3-in-sneeuw

Nieuwe BMW M3 speelt in de sneeuw