in

De 2020 Shelby F-150 Super Snake heeft 770 pk

De wereld zit vast niet te wachten op een 770 pk sterke Pickup Truck, maar dat weerhield Shelby er niet van om de Ford F-150 een Super Snake makeover te geven.

Men heeft de Super Snake Mustang als voorbeeld genomen en de 5.0-liter V8-motor van Ford voorzien van een supercharger waardoor het vermogen bijna verdubbeld is. Nu sprint deze pickup truck in minder dan 4 seconden naar 100 km/h en dat is indrukwekkend voor een 2.300 kg zware truck.

Er worden 250 exemplaren gemaakt en die zijn voorzien van betere ophanging en remmen, een Borla uitlaatsysteem, imponerende Shelby bumpers en motorkap, en natuurlijk de bekende Shelby striping. Ook in het interieur vind je diverse Shelby badges en logo’s, maar verder is het interieur niet al te best. Al is dat volgens de heren van Throttle House vooral de schuld van Ford.

Als je na het bekijken van onderstaande video denkt; zo’n Shelby truck lijkt me wel wat. Dan heb je geluk, want hij wordt ook geleverd in Europa!

Video: De 2020 Shelby F-150 Super Snake heeft 770 pk

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Suzuki Jimny Brabus G-Class Replica

Suzuki Jimny Brabus G-Klasse replica is geweldig!

Ken doet een AWD Burnout met zijn Cossie V2

Ken doet een AWD Burnout met zijn Cossie V2