in

De goedkoopste Aston Martin in de U.S.

Tyler Hoover heeft weer een nieuwe supercar gekocht, ditmaal heeft hij de goedkoopste Aston Martin in de Verenigde Staten gekocht. Het betreft een handgeschakelde DB7 uit 1998 met slechts 57.600 kilometer op de teller.

Tyler kocht de auto voor $25.000 en dat is met recht een koopje te noemen. Maar voor die prijs kun je natuurlijk niet verwachten dat alles werkt en dus brengt Tyler de supercharged DB7 naar zijn vaste monteur, the wizard, om erachter te komen wat er allemaal kapot is.

Bij aankomst in de werkplaats werkt de tovenaar al aan andere auto’s van Hoover; waaronder de Dodge Viper met een kapotte koppakking. Gelukkig is het met de Aston Martin DB7 minder erg gesteld, een kapotte zekering van de radio, een lekkende compressor voor de airconditioning, wat kleine olielekkages en er is een probleem met de accu.

Geen van bovenstaande problemen zijn dusdanig erg dat de Aston Martin geparkeerd moet worden en dus kan Tyler Hoover gewoon blijven rijden in zijn nieuwste aanwinst. Dat is weleens anders geweest, voor omgerekend 22.000 euro geen slechte koop.

Video: De goedkoopste Aston Martin in de U.S.

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

BMW-Pro-Mod-Dragster

Deze Pro Mod Dragster heeft een E34 M5 zes-in-lijn

Mercedes-AMG GLC 63 S zet Nürburgring ronderecord voor SUV's

Mercedes-AMG GLC 63 S zet Nürburgring-record voor SUV’s