in

De goedkoopste Maserati Quattroporte ZF in de U.S.

De 2007 BMW E60 M5 die Tyler Hoover eind vorig jaar kocht voor $6.500 is inmiddels alweer verkocht. De bedoeling was de M5 op te lappen en met winst te verkopen, maar dat mislukte natuurlijk. De problemen met de BMW waren groter dan gedacht en in totaal spendeerde Tyler $6.100 om de auto te repareren.

In totaal was Tyler dus $12.600 kwijt voor zijn E60 M5, maar omdat de supersedan zo onbetrouwbaar is durfde hij er amper mee te rijden. Bang voor nieuwe problemen besloot hij de M5 te verkopen voor $10.500 en zijn verlies te pakken.

Met 10K brandend in zijn broekzak ging Tyler op zoek naar een nieuwe supersedan, en dat moest uiteraard de goedkoopste in de U.S. zijn. Uiteindelijk kwam hij uit bij een Maserati Quattroporte ZF, voor 8.800 dollar! Zeker geen verstandige keuze, maar Hoovies Garage is dan ook geen verstandig bedrijfsmodel.

De 2007 Maserati Quattroporte ZF heeft een Ferrari V8-motor onder de kap met 80.000 mijl (128.000 km) op de teller. De Italiaan heeft 6 verschillende eigenaren gehad en verschillende storingsmelding op het dashboard.

Video: De goedkoopste Maserati Quattroporte ZF in de U.S.

De goedkoopste Maserati Quattroporte ZF in de U.S.

Wat vond je van deze video?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *